Анатомија на неверството

Времетраење: 1 час и 15 минути

Автор: Валентин Красногоров

Режија: Александра Кардалевска

Драматург: Дарко Јан Спасов

Костимограф: Ивана Каранфиловска Угуровска

Играат: 
Жаклина Петровска – МАРТА/ЦЕЦЕ/ЕЛЕНА/ЖАКЛИНА
Тони Денковски – ТОНИ/ЦОБЕ/ПЕТАР/ДРАГАН

Премиера: 18.11.2021

Костимографски скици