12.05.2021 – нови мерки за одржување на настани

Почнувајќи од 12 мај 2021 година на сила се новите мерки кои ги усвои Владата на РСМ:➡️ Сите настани може да се одржуваат согласно наменските протоколи, со исполнетост до 30% од капацитетот на затворениот простор.