Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА

„Аеродром се смее“, 2013 г.

 

Театар Комедија во соработка со Општина Аеродром во 2013 г. организира Театарско културно лето „Аеродром се смее“ (ревијален карактер), за во 2014 г. оваа манифестација да прерасне во Меѓународен фестивал на комедијата „Гола Месечина“.

 

Програма:

„Ах, љубов моја“ и „Лет на кандидатското гнездо“  – Театар Комедија

„Последните Македонци“ и „Солунски патрдии“  – Драмски театар

„Свадбата на Фигаро“ – МНТ

„Принцот и жабата“ – Театар Крик