Листа на Премиери
1. Ах, љубов моја
2. За секого има по една
3. Женидба
4. Лет над кандидатското гнездо
5. Хамлет во пикантен сос
6. Стјуардеси
7. Многу врева за ништо
8. Важно е да се викаш Ернест
9. Чувството на брадата
10. Лисистрата
11. Нешто пропуштаме
12. Име
13. Господарот на кукавицата
14. Вардарски пастуви
15. Случајот Хармс
16. Трудна приказна
17. Сон на летната ноќ
18. Дони Дарк
19. Мечка
20. Бракот е брак
21. Жена ми се вика Борис
22. Не сега, драга
23. Мизантроп
24. Викенд на мртовци
25. Нема да платам
26. На отворено
27. Жени пред нервен слом
28. Боливуд
29. Вечера за глупаци
30. Човек, ѕвер и доблест

приватни продукции

1. Приказните на заборавените предци
2. Скандал 
3. Првин ќе ме земеш, после ќе ме… 
4. Чао Пријатно