Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
НОВО ФОАЈЕ И НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЈА ЗА ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА СЕЗОНА ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА
НОВО ФОАЈЕ И НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЈА ЗА ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА СЕЗОНА ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА
„ЗА ЉУБОВТА НА ЧОВЕКОМРЗЕЦОТ ИЛИ ЗА ОМРАЗАТА НА ЧОВЕКОЉУБЕЦОТ“
„ЗА ЉУБОВТА НА ЧОВЕКОМРЗЕЦОТ ИЛИ ЗА ОМРАЗАТА НА ЧОВЕКОЉУБЕЦОТ“

Контакт

 

Адреса:

              НУ„ТЕАТАР КОМЕДИЈА“
              Булевар Св. Климент Охридски ББ,
              Скопје 1000

              Р. Македонија

 

Администрација:

              +389 2 310 9999

Билетара:

              +389 2 311 9990
              +389 71 330 233

 

Управа:

              teatarkomedija@gmail.com

В.Д. Директор:

              direktor@teatarkomedija.mk

Уметнички директор:

              umetnicki@teatarkomedija.mk

Технички директор:

              tehnicki@teatarkomedija.mk

Финансииски раководител:

              finansii@teatarkomedija.mk

Раководител за продукција, маркетинг и односи со јавност: 

              marketing@teatarkomedija.mk

Односи со јавност:

              info@teatarkomedija.mk

Фестивал „Гола Месечина“:

              golamesecina@teatarkomedija.mk