Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
Раководител на одделението за материјално финансиско работење и сметководство

Соња Арсовска Иванова е родена на 27.11.1968 година во Скопје.

Основно и средно училиште завршува во Скопје. Во 1994 година дипломира на Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј “ во Скопје.

За време на студиите активно работи во претпријатието „Еуротранс трејд“ како самостоен сметководител. По дипломирањето се вработува во „Холдинг БС“, каде што постојано стручно се усовршува сè до април 2004 година.

Во периодот од 2004-2014 година работи во приватните претпријатија „Уса мак компјутерс“, „Паком компани” и „Херба хем“ како раководител на сметководство и финансии.

Од 01.02.2014 година е дел од тимот на НУ Театар Комедија, како раководител на одделението за материјално финансиско работење и сметководство.