Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
НОВО ФОАЈЕ И НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЈА ЗА ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА СЕЗОНА ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА
НОВО ФОАЈЕ И НОВА ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЈА ЗА ПОЧЕТОКОТ НА НОВАТА СЕЗОНА ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА
„ЗА ЉУБОВТА НА ЧОВЕКОМРЗЕЦОТ ИЛИ ЗА ОМРАЗАТА НА ЧОВЕКОЉУБЕЦОТ“
„ЗА ЉУБОВТА НА ЧОВЕКОМРЗЕЦОТ ИЛИ ЗА ОМРАЗАТА НА ЧОВЕКОЉУБЕЦОТ“
НАГРАДА ЗА  „ДОНИ ДАРК“
НАГРАДА ЗА „ДОНИ ДАРК“
ЖИРИ-КОМИСИЈАТА ЗА НАГРАДИТЕ НА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“ 2018
ЖИРИ-КОМИСИЈАТА ЗА НАГРАДИТЕ НА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“ 2018
ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ОД  ГОЛА МЕСЕЧИНА 2018
ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ОД  ГОЛА МЕСЕЧИНА 2018
ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“ 2018
ВЕЧЕРВА ЗАПОЧНУВА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“ 2018
ДОГОВОР ЗА МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА
ДОГОВОР ЗА МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА
ГОЛА МЕСЕЧИНА 2018
ГОЛА МЕСЕЧИНА 2018
ТЕАТАР КОМЕДИЈА – ТЕАТАР ЗА СИТЕ
ТЕАТАР КОМЕДИЈА – ТЕАТАР ЗА СИТЕ
„ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС“ ГОСТУВА ВО ОХРИДСКИОТ ТЕАТАР
„ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС“ ГОСТУВА ВО ОХРИДСКИОТ ТЕАТАР
25 ГОДИНИ НА СЦЕНА
25 ГОДИНИ НА СЦЕНА
ИЗВЕСТУВАЊЕ
ИЗВЕСТУВАЊЕ
ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС- УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА
ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС- УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА
Средствата од  вечерашната „Име" ќе бидат донирани за купување прочистувачи на воздух за Клиниката за белодробни заболувања Козле
Средствата од вечерашната „Име" ќе бидат донирани за купување прочистувачи на воздух за Клиниката за белодробни заболувања Козле
ВИРТУОЗНА АКТЕРСКА СИМУЛТАНКА
ВИРТУОЗНА АКТЕРСКА СИМУЛТАНКА
„ЖЕНА MИ СЕ ВИКА БОРИС“ – ЕДНО ЧУДО ЛАГИ, ИНТРИГИ,  ЛИБИДО И МНОГУ АДРЕНАЛИН
„ЖЕНА MИ СЕ ВИКА БОРИС“ – ЕДНО ЧУДО ЛАГИ, ИНТРИГИ, ЛИБИДО И МНОГУ АДРЕНАЛИН
ПРОДУКТИВНО АКТЕРСКО ТРИО
ПРОДУКТИВНО АКТЕРСКО ТРИО
НЕ СЕГА, ДРАГА - НОВА ПРЕМИЕРА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
НЕ СЕГА, ДРАГА - НОВА ПРЕМИЕРА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
БЛЕСКАВА СЦЕНСКА РЕАЛИЗАЦИЈА
БЛЕСКАВА СЦЕНСКА РЕАЛИЗАЦИЈА
ОПШТИНА АЕРОДРОМ СО ЕДЕН МИЛИОН ДЕНАРИ ПОДДРШКА ЗА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“
ОПШТИНА АЕРОДРОМ СО ЕДЕН МИЛИОН ДЕНАРИ ПОДДРШКА ЗА „ГОЛА МЕСЕЧИНА“
ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ „ТЕАТАР КОМЕДИЈА“ И „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ ОД БЛАГОЕВГРАД
ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ „ТЕАТАР КОМЕДИЈА“ И „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ ОД БЛАГОЕВГРАД
УЧЕНИЦИТЕ ОД ДУЦОР „ПАРТЕНИЕ ЗОГРАФСКИ“ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УЧЕНИЦИТЕ ОД ДУЦОР „ПАРТЕНИЕ ЗОГРАФСКИ“ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА
„ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА“ ЗА „ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ“
„ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА“ ЗА „ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ“
БИЛЕТИТЕ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА СЕ ПРОДАВААТ „СО БРЗИНА НА СВЕТЛИНАТА”
БИЛЕТИТЕ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА СЕ ПРОДАВААТ „СО БРЗИНА НА СВЕТЛИНАТА”
ПРЕМИЕРА НА „ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС“
ПРЕМИЕРА НА „ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС“
ТЕАТАРОТ… И ЗА ТЕАТАР Е ТЕАТАР!
ТЕАТАРОТ… И ЗА ТЕАТАР Е ТЕАТАР!
КОЈА И КАДЕ Е МЕЧКАТА ВО ЉУБОВТА?!
КОЈА И КАДЕ Е МЕЧКАТА ВО ЉУБОВТА?!
„ДОНИ ДАРК“ Е ПРЕТСТАВА ШТО СИГУРНО ЌЕ ГО ПОБЕДИ ВРЕМЕТО/ РЕЦЕНЗИЈА НА МИМОЗА РАЈЛ
„ДОНИ ДАРК“ Е ПРЕТСТАВА ШТО СИГУРНО ЌЕ ГО ПОБЕДИ ВРЕМЕТО/ РЕЦЕНЗИЈА НА МИМОЗА РАЈЛ
БРАВУРОЗНА ИЗВЕДБА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА НА ПРЕТСТАВАТА ИМЕ
БРАВУРОЗНА ИЗВЕДБА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА НА ПРЕТСТАВАТА ИМЕ
ТЕАТАР КОМЕДИЈА: „СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ“ - МАГИЈАТА НА ШЕКСПИРОВИОТ СОН ВО СОНОТ НА АНСАМБЛОТ НА КОМЕДИЈА
ТЕАТАР КОМЕДИЈА: „СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ“ - МАГИЈАТА НА ШЕКСПИРОВИОТ СОН ВО СОНОТ НА АНСАМБЛОТ НА КОМЕДИЈА
„ОД АГОЛОТ НА ГЛЕДАЧОТ“- Kaтерина Грозданова
„ОД АГОЛОТ НА ГЛЕДАЧОТ“- Kaтерина Грозданова