Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА

ПОЧИТУВАНИ;
ПОРАДИ ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ БИЛЕТАРНИЦАТА НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА НЕМА ДА РАБОТИ ОД 06.04 ДО 09.04. .
БИЛЕТАРНИЦАТА ЌЕ ЗАПОЧНЕ СО РАБОТА НА 10.04. (ВТОРНИК).
ВО МЕЃУВРЕМЕ БИЛЕТИ МОЖЕТЕ ДА КУПУВАТЕ ПРЕКУ НАШАТА ВЕБ-СТРАНИЦА.
ТЕАТАР КОМЕДИЈА НА СИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ВЕРНИЦИ ИМ ПОСАКУВА СРЕЌНИ ВЕЛИГДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!!!