Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА

УЧЕНИЦИТЕ ОД ДУЦОР „ПАРТЕНИЕ ЗОГРАФСКИ“ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА

Вечерва имавме прекрасни гости! На претставата „Дони Дарк“ во публика ни беа присутни ученици од ДУЦОР „Партение Зографски“ од Скопје. Театар Комедија им обезбеди билети, но и соодветен титл, со што учениците можеа непречено да ја следат претставата. На нивна иницијатива ја објавуваме оваа фотографија на којашто тие, заедно со актерите од „Дони Дарк“, даваат аплауз на знаковен јазик по завршувањето на претставата.

Театар Комедија и понатаму продолжува да дејствува во насока на подобрување на условите за инклузија на сите категории на граѓани, стремејќи се да биде театар достапен за сите.