Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА

Средствата од вечерашната „Име" ќе бидат донирани за купување прочистувачи на воздух за Клиниката за белодробни заболувања Козле

 

 

Театар Комедија продолжува со акцијата за донирање на севкупниот приход од средства остварени од секоја последна претстава во месецот. Средствата од денешната изведба на „Име“, во режија на Нени Делместре, ги донираме на Лајонс клуб Камен Мост - Скопје, со што ги поддржуваме во реализацијата на нивната акција за купување и донација на прочистувачи за воздух за Клиниката за белодробни заболувања Козле.