Репертоар
Репертоар

За избраниот датум нема претстава.

Новости

ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
ПРЕТСТАВАТА ДОНИ ДАРК – НАГРАДЕНА СО НОВИ ДВЕ НАГРАДИ ВО БАЊА ЛУКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
НУ ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЗА САРА НАСТЕСКА
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
МЛАД ТЕАТАР СО ГОЛЕМА ДУША
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА
УШТЕ ЕДНА ФЕСТИВАЛСКА НАГРАДА ЗА ПРЕТСТАВАТА „ДОНИ ДАРК“ НА ТЕАТАР КОМЕДИЈА

„ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА“ ЗА „ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ“

На 21. издание на манифестацијата „Златна бубамара на популарноста“ Театар Комедија по втор пат се закити со наградата најгледана претстава на годината, овој пат за претставата „Вардарски пастуви“ во режија на Синиша Евтимов. Претставата премиерно беше прикажана на 8 март 2016 и наскоро ќе ја има својата јубилејна 50. изведба, а сè уште е најбарана претстава од репертоарот на Театар Комедија.