“Гола Месечина” 2021 – Ден 4

Ден 4 на ,,Гола месечина“ се одигра претставата ,,Вообразен болен“ во изведба на НУЦК ,,Трајко Прокопиев“ од Куманово. Режисер на претставата е Драгана Гунин, а улогите ги толкуваат актерите Мирослав Петковиќ, Александра Михајловска, Владанка Димковска, Марко Трајковиќ, Нина Максимова, Давид Илиќ, Жарко Јовановиќ и Ангела Стојановска.

ПРОТОКОЛ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ “ГОЛА МЕСЕЧИНА” 2021