Премиери
38
РЕВИЗОР
37

ВЕЌЕ НЕ Е НИ СМЕШНО

36
ЖЕНИ ВО СОБРАНИЕ
35

ИЛУМИНАТИ

34
ЖЕНСКА ГАРДЕРОБА
33

КЛЕТВАТА НА СКОТЈЕ

32
АНАТОМИЈА НА НЕВЕРСТВОТО
31

Грдиот

30

ЧОВЕК, ЅВЕР И ДОБЛЕСТ

29

ВЕЧЕРА ЗА ГЛУПАЦИ

28

БОЛИВУД

27

ЖЕНИ ПРЕД НЕРВЕН СЛОМ

26

НА ОТВОРЕНО

25

НЕМА ДА ПЛАТАМ

24

ВИКЕНД НА МРТОВЦИ

23

МИЗАНТРОП

22

НЕ СЕГА, ДРАГА

21

ЖЕНА МИ СЕ ВИКА БОРИС

20

БРАКОТ Е БРАК

19

МЕЧКА

18

ДОНИ ДАРК

17

СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ

16

ТРУДНА ПРИКАЗНА

15
СЛУЧАЈОТ ХАРМС
14

ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ

13

ГОСПОДАРОТ НА КУКАВИЦАТА

12

ИМЕ

11

НЕШТО ПРОПУШТАМЕ

10

ЛИСИСТРАТА

09

ЧУВСТВОТО НА БРАДАТА

08

МНОГУ ВРЕВА ЗА НИШТО

07

ВАЖНО Е ДА СЕ ВИКАШ ЕРНЕСТ

06

СТЈУАРДЕСИ

05

Хамлет во пикантен сос

04

ЛЕТ НАД КАНДИДАТСКОТО ГНЕЗДО

03

ЖЕНИДБА

02

ЗА СЕКОГО ИМА ПО ЕДНА

01

АХ, ЉУБОВ МОЈА