КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Администрација: 02 310 9999

Билетарница: 071-330-233; Работно време: од 12:00 до 20:00 (пон - саб)

E-mail: teatarkomedija@gmail.com

Службено лице за посредување со информации од јавен карактер: Симона Давчева, simonadavceva1991@gmail.com; тел. 078401461