“Гола Месечина” – Ден 5

Со претставата ,,Чудесна терапија“ на Драмски театар – Скопје, во режија на Димче Николовски, во која играа Соња Стамболџиоска, Маја Вељковиќ Пановска и Предраг Павловски, вчеравечер заврши осмото издание на нашиот Фестивал на комедијата ,,Гола месечина“. Временските прилики ни излегоа во пресрет овој септември, па зад нас е уште едно успешно издание на Фестивалот, со пет фестивалски вечери на сцената под отворено небо во Аеродром.

ПРОТОКОЛ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ “ГОЛА МЕСЕЧИНА” 2021