Директор

Дарко Спасов

УМЕТНИЧКИ СЕКТОР

Актери
Режисери

Наташа Поплавска

Александра Кардалевска

Андреј Цветановски

Драматурзи

Благица Секулоска

Сања Стојковска

Дарко Спасов

Сценограф

Милан Несторов

Костимограф

Ивана Каранфиловска

Инспициенти

Нурјамет Рушити

Александар Јорданов

Суфлер

Зорица Манаскова

Сликар

Војдан Запров

Администрација

Продуцент

Арбен Хајрулахи

Маркетинг и продажба

Сергеј Светозарев

Каролина Билјароска

Неџмије Ќамил

Архива

Менче Темелковска

Сектор за Финансии

Наташа Петрушевска

Сектор за правни работи

меѓународна соработка

Симона Давчева

Елена Ристовска

Нора Шаќири Марковиќ

Соработници

Дарко Филдишев

ТЕХНИЧКИ СЕКТОР

Декоратери

Никола Николовски

Дејан Николовски

Арфен Ќамил

Ридван Имери

Даниел Бибоски

Владимир Русјаков (помошник декоратер)

Раководител на сцена

шминкер/фризер

Велимир Минов

Ивана Спироска

Диме Блажески

Реквизитери

Жаклина Пецевска

Крон Красниќи

Тон мајстори

Томи Анчов

Георгиј Полизов

Светло мајстор

Слободан Илиоски

Гардеробери

Љупчо Атанасоски

Елизабета Стојчева

прием на публика

Емил Трајковски

Лејлије Ѓерлек

Домаќин

Електричар

Драги Цветковски

Курир

Портири

Исмен Касами

Роза Бишковска

Јасмина Тројачанец Димитровска

Хигиена

Луиза Лиманоска

Ленче Андонова

Даниела Ѓуриќ

Јасминка Пиркова