КОМЕДИЈА ВО 2021

📌ПРЕМИЕРИ
1.ГРДИОТ
Режија : Ирена Стеријовска
2. АНАТОМИЈА НА НЕВЕРСТВОТО
Режија : Александра Кардалевска
3.ГЛУПАЦИ- КЛЕТВАТА НА СКОТЈЕ
Режија : Синиша Евтимов

📌ФЕСТИВАЛИ
1.ВЕЧЕРА ЗА ГЛУПАЦИ
Режија: Ирена Стеријоска
– МТФ ,,Војдан Чернодрински”-Прилеп
– Охридско лето

2.БОЛИВУД
Режија: Наташа Поплавска
– Фестивал на актерот – Никшиќ

3.НА ОТВОРЕНО
Режија: Андреј Цветановски
– ДАФ – Кочани

4.ВАРДАРСКИ ПАСТУВИ
Режија : Синиша Евтимов
– УСКАНА ФЕСТ – Кичево

📌ФЕСТИВАЛ НА КОМЕДИЈАТА
,,ГОЛА МЕСЕЧИНА” 2021
– Во соработка со Општина Аеродром

📌ТЕАТАРСКИ ВИКЕНД НА ОТВОРЕНО
– Во соработка со ГТЦ

ПРОДОЛЖУВАМЕ УШТЕ ПО ПОСВЕТЕНО ЗА ВАС ПОЧИТУВАНА ПУБЛИКО И ВО 2022 ГОДИНИ, СО НОВИ ПРЕМИЕРИ,ГОСТУВАЊА ШИРУМ ДРЖАВАТА И ВО СТРАНСТВО,КАКО И СО МНОГУ ПОВЕЌЕ ПРЕТСТАВИ НА НАШИОТ РЕПЕРТОР.
2022 Е ГОДИНА КОГА ТЕАТАР КОМЕДИЈА ЈА БЕЛЕЖИ ВО ЗНАКОТ НА ДЕСЕТИОТ РОДЕНДЕН, 10 ГОДИНИ ТЕАТАР КОМЕДИЈА

ВАШ И НАШ
ТЕАТАР КОМЕДИЈА СКОПЈЕ