Фестивал на комедијата “Гола Месечина” 2023

Меѓународен театарски фестивал на отворено “ГОЛА МЕСЕЧИНА” 2023 🎭

📍 Игралиште во Реонски центар во општина Аеродром.
⏰ 21:00 ч.
🎟️ Влезот е слободен. На располагање има 400 столчиња кои ќе бидат распределени на принцип, прв дојден, прв услужен.
🚫 Влез само за лица над 16 години.

Ден 1 - 21.06.2023

“Страданијата на првата брачна ноќ на Миле Султан”
– Драган Божа Марјановиќ (Р. Србија)

Ден 2 - 22.06.2023

ИМПРОВ ГРУПА НАСТАП
Играат:
Тони Денковски
Дамјан Цветановски
Мартин Манев
Сергеј Димовски
Водител:
Борјан Стојков

Ден 3 - 23.06.2023

САШКО КОЦЕВ

Ден 4 - 24.06.2023

“РАЗВЕДИ МЕ” – Театар Провокација
Мирјана Поповска Ристов и Роберт Ристов

Ден 5 - 25.06.2023

Тино и Атанас – stand up